Hjerteforeningens Rådgivning

Hjerteforeningen har lanceret en ny model for patientstøtte og lokale tilstedeværelse. Med det etableres fire teams i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og København. Hjertelinjen bliver samlet i København. Der er sket ændringer i medarbejderstaben, da den nye model nødvendiggør andre kompetencer og samtidig kræver den en anden geografiske opdeling, fx jf. samlingen af hjertelinjen i København.

Hjerteforeningens rådgivning tilbyder professionel vejledning til hjerte-kar-patienter og deres pårørende over hele landet.

Har man brug for rådgivning kan man fortsat kontakte Hjertelinjen, der er sygeplejerske, psykolog, fysioterapeut, socialrådgiver og diætist tilknyttet hjertelinjen. De står til rådighed til at rådgive, så benyt jer endelig af det, man vælger selv, hvilken vejledningsform der passer.

Hjertelinien på tlf. 70 25 00 00 eller mail: hjertelinjen@hjerteforeningen.dk

Se mere om Hjerteforeningens rådgivning her