Højskole for store og små

Højskole for store og små er et weekendophold, hvor hjertebørn, søskende og forældre kan være sammen i sjove, spændende og givende aktiviteter for både krop og sjæl og samtidig møde andre hjertebarnsfamilier. Familierne indkvarteres på familieværelser med eget badeværelset. Musholm ligger i meget naturskønne omgivelser, hvor der er også er mulighed for bl.a. at gå en tur til stranden, udendørs leg og boldspil mm.

Som deltager kan du vælge mellem forskellige aktiviteter, der giver mulighed for både at bruge kroppen, slappe af, grine, men også snakke om det, der kan være svært. Størstedelen af aktiviteterne er lagt an på, at børn og forældre deltager og hygger sig sammen.

I 2019 finder Højskole for store og små sted fra den 17. – 19. maj 2019 på Musholm ved Korsør.

For nærmere om højskolen 2019, programmet for weekenden og tilmelding: KLIK HER

For yderligere oplysninger kontakt projektleder i Hjerteforeningen Rikke Morthorst på mail: rikkem@hjerteforeningen.dk eller på tlf. 33 66 99 42