<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

ECCO Summer Camp

Skal du med på ECCO Summer Camp 2020

Er du hjertebarn mellem 10-14 år? Har du lyst til sjove aktiviteter i sommerferien sammen med andre hjertebørn? Så er ECCO Summer Camp måske noget for dig.

I den første uge af skolernes sommerferie, uge 27, har du nu mulighed for at komme på summer camp sammen med andre børn med hjertesygdom. På campen vil du lære en masse nye hjertebørn at kende, og I vil lave en masse sjove og hyggelige aktiviteter sammen.

Hvem kan deltage? Alle hjertebørn mellem 10-14 år kan deltage. Du skal kunne være af sted uden din mor eller far og være frisk på at dele et dobbeltværelse sammen med et andet hjertebarn. Der er frivillige voksne og en hjertesygeplejerske med på summer campen.

Hvor skal vi være? Summer Campen finder sted på ECCOs eget konferencecenter i Tønder, ECCO Alleen 4, 6270 Tønder. Vi arrangerer en fælles bus, som samler hjertebørnene op i hhv. Høje Taastrup, Odense og Fredericia.

Hvornår er det? Summer Campen finder sted fra den 29. juni – 2. juli 2020.

Hvad koster det? Det er gratis af deltage.

Hvordan tilmelder vi mig? Senest den 1. maj 2020 skal du sammen med din mor eller far melde dig til på linket herunder.  Der er i år plads til 40 børn. Vi fordeler pladserne efter først til mølle-princippet.

TILMELDING HER (Tilmeldingen åbner den 3. februar 2020 kl. 11.00.)

Hvordan får vi mere at vide? Har du eller dine forældre spørgsmål til ECCO Summer Camp, kan I kontakte projektleder Rikke Morthorst på tlf. 33669942 eller mail rikkem@hjerteforeningen.dk

Detaljeret program følger.

Vi glæder os til at se jer alle!