Hovedstaden

Robert Hansen – oplæg og dialog

Det er fire år siden, Robert Hansen vågnede op på Rigshospitalets intensivafdeling med et stort operationsar ned ad brystet. Fra den ene dag til den anden blev Robert hjertepatient, og i dag kæmper Robert stadig med at vænne sig til et liv, hvor medicin, en hæmmet krop og angst er en del af hverdagen.

Hjerteforeningen har i samarbejde med Børneklubben – Region Hovedstaden stablet dette arrangement på benene, der har til formål at skabe et trykt rum og ikke mindst en åben dialog omkring det, at leve med en hjertesygdom. Alle er velkommen, men oplægget henvender sig særligt til patienter og pårørende.

Overskuddet fra arrangementet går til Børneklubben – Region Hovedstadens aktiviteter for børn og unge med hjertesygdomme.

Målgruppe: Fra 15 år og opefter, men alle er velkommen.
Billetpris:
125,00 DKK + et billetgebyr på 7,18 DKK pr. billet.
Vi gør opmærksom på at pladserene er unummereret.

Køb billetter via dette link: BILLETTER

Ved spørgsmål kontakt Emilie på: ewsemmelroth@hjerteforeningen.dk

Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København
Fredag 17. januar 2020 kl. 16:00 - 18:00