Landsdækkende

Opstart af netværk for forældre og pårørende til hjertebørn +16 år

Er dit barn over 16 år og har du stadigvæk brug for at tale med andre forældre og pårørende til voksne hjertebørn, så forsøger jeg med hjælp fra HF og opstarte et netværk op for denne gruppe.

Når ens hjertebarn nærmer sig voksenlivet er der rigtig mange ting, man skal tage stilling til og det er i nogle tilfælde anderledes end og være forældre til et raskt barn.
Mange lever stadigvæk med en frygt for at miste sit barn og tænker meget på, hvad der sker i fremtiden.
For mig personligt har jeg stadigvæk brug for at kunne mødes med ligesindede, selvom min søn er 26 år og godt på vej i livet.

Der vil blive serveret kaffe, te og frugt og muligvis en sandwich

Tilmelding til: h.meinhardt16@gmail.com

Håber og se så mange som muligt og del gerne hvis du kender nogle som ikke er på Hjerteforeningens platforme, der kunne være interesseret.

Mange hilsner

Helle Meinhardt