<>Facebook logoIkon-TelefonSlice 1HF Logorip_downSlice 1Slice 1

Landsdækkende

Netværksweekend for familier med hjertebørn med særlige udfordringer

Vi gentager succesen med netværksweekend for familier med hjertebørn med særlige udfordringer

Af Louise Larsen og Joan Farum Kjærgaard, Hjerteforeningens Børneklub

Igen i år tilbyder Hjerteforeningens Børneklub en netværksweekend, som er målrettet familier til hjertebørn (også hjertebørn over 18 år, der opfylder kriterierne, såfremt der er plads) med særlige udfordringer. Den bliver afholdt på Hotel Legoland i Billund, fra fredag, den 25/10 til søndag den 27/10 2019. Vi håber på stor opbakning, så weekenden bliver lige så god som de andre år.

Målgruppe

Netværksweekenden er for børn, der går i specialinstitutioner/skoler og har psyko-motoriske udfordringer, som f.eks. hjertebørn med psykiske handicaps, syndromer eller sjældne sygdomme, alle med kognitive udfordringer.

Fælles for den gruppe af børn er, at de har en referenceramme, som er anderledes end den referenceramme “normale” børn har, forstået som nedsat eller manglende evne til at forstå verden som os andre. Denne problematik vil ofte give særlige udfordringer i bl.a. sociale sammenhænge.

Er jeres barn endnu ikke i institution/skole, men tænkes at høre til denne målgruppe på sigt, så er I selvfølgelig også velkomne til at deltage i denne weekend.

Indhold

Formålet med weekenden er at skabe mulighed for at møde andre i lignende situationer, så hjertebørn, søskende og forældre kan finde ligesindede til sparring i svære tider, sociale relationer eller lignende.

Weekenden vil være præget af tid til hinanden i familien og samværet med andre i lignende situationer. Der vil være noget forplejning i løbet af weekenden, dog er drikkevarer for egen regning. Lørdag eftermiddag vil der være en fælles foredrag, som man begge forældre kan deltage i. Foredraget holdes i 2 omgange, så begge forældre har mulighed for at deltage og samtidig passe eget barn. Resten af weekenden er til netværksdannelse og fællesskab med hinanden store som små.

Pris og tilmelding

Hele weekenden koster 600 kr. pr. familie. Derudover står familierne selv for transport til og fra Billund

Der er plads til 10 familier på weekenden. Såfremt der er flere ansøgere, end der er pladser til, vil det blive forsøgt at sammensætte en gruppe, hvor både hjertebørn og forældre vil kunne identificere sig med hinanden og dermed opnå muligheden for sparring. Ligeledes prioriteres hjertebørn under 18 år.
Læs hele invitationen HER og se programmet.

Tilmelding sker ved at udfylde ansøgningsskemaet i linket herunder. Tilmeldingsfristen er den 18.september 2019. Umiddelbart efter fristens udløb vil alle modtage svar, om man kan komme med.

Ansøgningsskema

Flere informationer

Hvis du gerne vil vide lidt mere, kan du kontakte Joan Farum Kjærgaard, som selv er mor til et hjertebarn med særlige udfordringer. Mail: BKformand-nord@hjerteforeningen.dk. Tlf. 20192425.

Praktiske oplysninger

Sted
Hotel Legoland
7190 Billund
Datoer
Fredag 25. oktober 2019 - Søndag 27. oktober 2019
Priser
Pr. familie
600,00 kr.
Kontaktperson
Hjertebarns mor Joan Farum Kjærgaard
bkformand-nord@hjerteforeningen.dk
20192425