Landsdækkende

LEGO World (IKKE FLERE BILLETTER)

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE BILLETTER…

Hjerteforeningen har af Kirks Fond fået doneret 60 billetter til LEGO World i Belle Centeret d. 14-17. februar 2019

De billetter vil vi meget gerne give videre til vores medlemmer af Børneklubben. Billetterne bliver fordelt efter princippet først til mølle og man kan max få 4 billetter pr. familie (HUSK børn under 2 år. er gratis og behøver derfor ikke billet).

Hvis du/i er interesseret i at få billetter så brug tilmeldings formularen herunder, alle modtager en mail om man har fået billetterne eller ej, man er derfor ikke garanteret billetter selvom man tilmelder sig.

HUSK SKRIV ANTAL ØNSKEDE BILLETTER I NOTAT FELTET PÅ FORMULAREN

Hvis man er så heldig at få billetter, så skal man afhente dem i Hjerteforeningens receptionen hvor der vil være en seddel med navnene på dem som har fået billetter.

Åbningstider for Hjerteforeningens reception er:

Mandag til torsdag kl. 9-16

Fredag kl. 9-15

Se mere om LEGO World: TRYK HER

Bella Center København
Alle som er heldige at få billet
Thomas Larsen
tlarsen@hjerteforeningen.dk