Syd

Foredrag med RulleMarie

Tilmeldingen er lukket

Hjerteforeningen, Børneklubben Region Syd vil gerne invitere til foredrag.

Vi er så heldige at Marie ”RulleMarie” Holm Laursen vil ligge vejen forbi og fortælle om hendes liv på både godt og ondt!

“Jeg bliver også kaldt RulleMarie, fordi at jeg kører rundt på 4 hjul. Jeg lever med det vilkår, at jeg har medfødt knogleskørhed, hvilket betyder, at jeg har haft omkring 500 brækkede knogler, og metal nok i kroppen til at sætte en metaldetektor i gang. Jeg lever et helt almindeligt ungdomsliv med familie, venner og fester. Jeg er foredragsholder, hvor jeg tager rundt med mit foredrag “RulleMaries Roadshow”, og det er virkelig noget jeg elsker!
”Kender i det, når man får en high five, der sidder lige i skabet? Det gør jeg, ja den sad så godt, at jeg brækkede armen. Et liv med knogleskørhed indebærer mange risici, mange risici jeg ikke altid tager højde for. Det er vigtigere at have et spændende og aktivt liv fremfor et brudfri liv og selvfølgelig kan man ikke lade en high five hænge”

SE MERE OM MARIE HER

Entré prisen pr. pers. er inkl. kaffe og kage!

Seneste tilmelding: 1/4 – 2019

Betaling til konto: 3001 – 300 2029 537 (HUSK påfør ”BK Region Syd” som reference)

HUSK AT SKRIVE ANTAL PERSONER I NOTAT FELTET PÅ TILMELDINGSFORMULAREN.

Vi glæder os til at se jer alle

Aktivitetsudvalget Børneklubben Region Syd

Grænsehallerne Kruså, Harkærvej 13, 6340 Kruså