Syd

Dinos legeland

Hjerteforeningen, Børneklubben Region Syd vil gerne invitere til en rigtig god dag i Dinos Legeland

Det er tilladt at medbringe egen mad og drikke. Men der er også mulighed for at købe med i deres cafeteria! Mad og drikke må ikke medtages i legeområderne samt alle områder med tæpper men skal indtages ved bordene.
Børneklubben vil være vært for en slush-ice eller is til alle deltagende børn!

Man SKAL bruge strømper pga. hygiejne- og sikkerhedsårsager. Vi anbefaler langærmet bluser og lange bukser. Ved brug af de stejle rutsjebaner, anbefaler vi ikke at rutsje med tøj af nylon eller tøj, der ikke tåler at blive opvarmet af den høje fart.

Dinos har åbent til kl. 18 for dem der ønsker at blive lidt længere.

Seneste tilmelding: 12/5 2019

Betaling til konto: 3001 – 300 2029 537 (HUSK påfør ”BK Region Syd” som reference)

HUSK AT SKRIVE ANTAL PERSONER OG ALDER PÅ BØRN I NOTAT FELTET PÅ TILMELDINGSFORMULAREN.

Vi glæder os til at se jer alle

Aktivitetsudvalget Børneklubben Region Syd

Nørrebrogade 121, 7000 Fredericia