Socialrådgiver

Socialrådgiver     Socialrådgiver Lene Elise Nielsen

Gratis socialrådgiverhjælp til hjertebørn og deres forældre.

Børneklubbens socialrådgiver, Lene Elise Nielsen, står gratis til rådighed for alle medlemmer af Hjerteforeningens Børneklub, 28 timer om ugen.

Lene kommer fra en stilling i Odense Kommune, hvor hun har arbejde med Børn-og Unge i Handicapafsnittet.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning og vejledning vedrørende støtte til dit hjertebarn i form af f.eks. tabt arbejdsfortjeneste, merudgifter, støtte i skolen eller andet, er du meget velkommen til at kontakte Lene på telefon el. mail.
Den hurtigste måde at fat i Lene på, er at sende en mail på lenielsen@hjerteforeningen.dk med en kort beskrivelse af dit spørgsmål samt lidt om baggrunden for dit spørgsmål. Oplys samtidig dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op – så ringer Lene tilbage snarest muligt.

Lene kan kontaktes mandag til torsdag fra kl 9-15 på Hjerteforeningens tlf. nr. 70250000 – hovedsageligt i Odense.